Дете на годината е благотворителна инициатива на сдружение Оренда!

Дете на годината е благотворителна инициатива на сдружение Оренда!

Това събитие вдъхновени от делата на Юли Александров. Той е на 14 години и избра вместо подаръци за своето кръщене, да събере средствата и ги дари на социално слаби малчугани от община Кюстендил. Тази инициатива ни напомни за десетките деца в страната ни, които учат, тренират, справят се с трудности и успяват, помагат и дават пример на всички. Често това остава невидимо и непризнато. Това са деца,които ще градят бъдещето ни и вярваме, че е достойно да дадем повече гласност за делата им.

Номинации ще се приемат за всички, които са на възраст от 1 до 18 години, както и за учители и треньориПобедителите ще бъдат избрани и наградени на официална церемония на 07.02.2020 г в 18ч. в зала ЕФЕ на х-л Маринела. Журито е съставено от многоуважавани членове в спорта, изкуството и обществения живот. В инициативата се включват и децата от вокална група „Бон-Бон“, танцов ансамбъл „Средец“, спортен клуб по художествена гимнастика „Амарант“, танцово студио „VS DANCE“,  придружено от ревю на “Bapa Kids Store”.

Очакваме родители и приятели активно да изпращат своите номинации, за да дадем заслуженото на талантливите ни българчета.

Всички събрани средства от продажбата на билети ще бъдат дарени на деца от социално слаби семейства в различни общини в страната.

Искаме да помагаме, да подкрепяме и да се събираме повече единомишленици, за да има усмихнати детски лица и красиво бъдеще за България!